Bilimsel yöntemleri kullanacağınız ve eğleneceğiniz bu ciddi oyunda yer alabilirsiniz. Takımını kur veya yalnız gel Postaniya Cumhuriyeti Sivil İnsansız Hava Aracı (İHA) Başkanlığı size bekliyor…

BT TEDARİK SÜRECİ CİDDİ OYUNU CEREYAN TARZI

  1. Oyunun Amacı: POSATANIA Cumhuriyeti Sivil İnsansız Hava Aracı (İHA) Başkanlığı tarafından kurulmakta olduğu bilgi teknolojileri altyapısına yönelik çözüm teklifi oluşturmak ve ihaleyi kazanmak suretiye tedariki sağlamaktır.
  2. Takımınız; “Hava Sahasının Güvenliğini Sağlamak” amacı ile 2035 Yılında POSATANIA Cumhuriyeti Sivil İHA Başkanlığı tarafından yayınlanmış olan bilişim sistemleri tedariki için hazırlanan teklife çağrı dokümanı ışığında;
    • Tedarik süreci ihtiyaçlarını gereksinimlere dönüştürecek,
    • Çözüm havuzundan en maliyet-etkin çözümü seçerek teklifi oluşturacak,
    • Oluşturulan teklifleri Pazarlık Oyunu (Bargain Game) kapsamında sunacak ve oyunda yer alan diğer takımlara karşı savunacaktır.
    • Tedariğin gerçekleşmesi sürecinde planlı/plansız değişen isterlerle başa çıkmak zorunda kalacaktır.
  3. Oyun; Zoom üzerinden POSATANIA Cumhuriyeti temsilcileri tarafından isterlerini açıklanması ile başlayacaktır.
    • İnceleme Safhasında; takımlar kendi aralarında verilen ihtiyaç, sorun ve ülke kitapçığı dokümanları üzerinden ihtiyaç analizlerini yapacak ve ihtiyaçları gereksinimlere  dönüştürecektir. (Kısım Max Puan 40)
    • Keşif Safhasında; bütün takımlar ve POSATANIA Cumhuriyeti temsilcileri canlı Zoom toplantısında buluşacaktır. Takımlar POSATANIA Cumhuriyeti temsilcilerine sorularını yöneltebilecektir. Her takımın bir gizli soru sorma veya başka bir takımın gizli sorusunu/cevabını öğrenme hakkı vardır. (Soru Soran 10 Puan Alacaktır)
      Gizli Soru: Keşif aşamasının sonunda POSATANIA Cumhuriyeti temsilcileri takımların gizli sorusu olup olmadığını soracaktır.

      ·         Takımlar bu aşamada gizli sorusu olduğunu beyan etmek zorundadır.

      ·         Canlı Zoom yayını sonunda temsilciler gizli soruları olan takımlar ile iletişime geçecektir.

      ·         Yine bu aşamada gizli soru sormayan takımlar gizli sorusu olduğunu beyan eden seçtikleri bir takımın sorusunu/cevabını örenmek üzere temsilciler ile iletişime geçebileceklerdir.

    • Teklif Hazırlık Safhasında; takımlar kendi içlerinde çözüm havuzundan yararlanarak kendi teklif belgelerini ve teklif sunumlarını hazırlayacaklardır.
    • Teklif Sunum Safhasında; canlı Zoom toplantısında her takım 2 dk’lık teklif sunumu yapacaktır. Bu safhada POSATANIA Cumhuriyeti temsilcilerinin isterlerde değişikliğe gitmesi beklenmektedir. (Kısım Max 20 Puan)
    • Teklif Revizyon Safhası; takımlar rakiplerin sunumlarına ve değişen isterilere göre eğer tercih ederlerse kendi içerisinde tekliflerinde revizyona gitmeleri için fırsat sunulacaktır. Yine bu aşamada rakip tekliflerin canlı Zoom toplantısında çürütülmek üzere anti-tezlerini hazırlayacaktır.
    • Pazarlık Safhası; takımlar revize tekliflerini sonra oluşturdukları anti-tezleri temsilcilere tüm takımların katıldığı canlı Zoom toplantısında sunacaklardır.

KAYIT ve KATILIM

    BİREYSEL OLARAK BİR TAKIMIN PARÇASI OLARAK KATILIM SAĞLAMAK İSTİYORUM.TAKIM OLARAK KATILIM SAĞLAMAK İSTİYORUZ.